* DAMIANA PLUS TRIAL PACK KINI KEMBALI. * ANDA JUGA BOLEH HUBUNGI DI TALIAN 0146779856 SEBAGAI ALTERNATIF. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN. NIKMATI KEUNTUNGAN DAN PELBAGAI FAEDAH YANG LUMAYAN.HUBUNGI 0107692468 UNTUK INFO LANJUT. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA. * Salam Idul Fitri Serta Maaf Zahir Dan Batin Buat Semua Yang Telah Memberi Sokongan, Istimewa Untuk Muslimin Muslimat Yang Meraikan Hari Kemenangan Setelah Berpuasa Sepanjang Ramadhan Al Mubarak. Muga Kalian Sejahtera Sentiasa Dan Ceria Disisi Keluarga * Selamat Menyambut Dan Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan Al Mubarak untuk pengunjung blog khususnya kaum muslimin dan muslimat, istimewa buat anda pelanggan Damiana, Catuaba, Maca TAE dan Gambir Emas. Terima kasih atas sokongan anda selama ini. * Pembelian Pek Basic dan Pek Classic Damiana atau Catuaba melayakkan anda mendapat Cash Rebate RM30++ untuk sebarang pembelian ulangan selanjutnya, satu cara untuk anda mendapat penjimatan lebih terhadap dua produk hot ini. Whatsapp 0107692468 untuk sebarang pertanyaan

 

Friday, April 7, 2017

MINYAK PENGASIH ALAF DIGITAL PHERO SCENTS OF LOVE 100% HALAL

Dulu dulu seseorang itu, baik lelaki mahu pun wanita akan berikhtiar cari bomoh minyak pengasih, minyak guna guna, minyak senyonyong atau minyak dagu untuk buat seseorang sukakan dia (jika usaha cara biasa gagal). Samada minyak berkenaan dihasilkan dengan cara mengguna ayat ayat suci, bahan terlarang atau dari jampi serapah haram disisi agama, itu soal lain. Namun seiring perkembangan sains dan teknologi, penghasilan “minyak pengasih” moden atau "pheromone perfume" yang berfungsi khususnya untuk menarik perhatian dan minat lawan jantina, semburan pheromone telah berjaya dihasilkan berdasarkan kajian mendalam serta fakta fakta penemuan research pakar bidang kimia dunia moden. Yang belum tahu tentang pewangi pheromon, jom terjah posting kali ini.


Gambar Ini Hanya Hiasan


Apa Sebenarnya Pheromone Ini?

Pheromone adalah suatu zat natural yang dihasilkan oleh tubuh untuk menarik dan merangsang minat lawan jenis yang disebarkan melalui udara. Zat pheromone tersebut biasanya akan terhasil lebih banyak ketika tubuh dalam keadaan fit dan cergas.

Sebagai gambaran pengertian mengenai pheromone, mungkin anda pernah berjumpa atau alami sewaktu seseorang dari lawan jenis anda, ketika kehadiran dia berdekatan dengan anda, dapat menghasilkan rasa nyaman dan damai terhadap anda atau mungkin juga persekitaran lingkungan anda walhal jika dilihat secara rasional, masih ada orang lain disekitar anda yang mungkin lebih menarik secara fizikal dan pandangan mata berbanding dia. Kesan pheromone akan mempengaruhi dimana dengan berada dekat dengannya anda merasakan minat, anda akan rasai lebih selesa atau barangkali secara spontan bayangan orang berkenaan akan berulang diotak minda anda walapun pada pandangan ramai orang lain, orang tersebut kelihatan biasa saja.

Mengapa hal sedemian boleh terjadi ? Pheromone adalah jawapannya, zat pheromone yang berasal dari dalam tubuh, dihasilkan secara semulajadi dan ditujukan kepada spesis yang sama (dalam kes ini adalah manusia), itulah pheromeone iaitu zat atau unsur pemikat semulajadi. Pheromone merupakan sebatian kimia semulajadi yang didapati pada setiap haiwan yang hidup termasuk manusia. Secara fitrah sebatian atau unsur ini memang dihasilkan oleh tubuh, baik lelaki mau pun wanita.

Menurut Prof. Grammer, fenomena pheromon telah ada di bumi sejak berjuta-juta tahun dulu. Jika seorang wanita yang secara fizikal kurang menarik, akan menampilkan pesonanya melalui pheromon untuk menarik lawan jenisnya, sementara wanita yang mempunyai fizikal menarik tidak akan terjejas dan terusik. Sistem sedemikian ini membantu seseorang itu untuk mencari pasangan yang sesuai secara biologi.

Para pakar kimia dari Huddinge Hospital University di Sweden telah mendakwa bahawa pheromone juga memberi sumbangan dalam menghasilkan perasaan suka, kecewa, cinta malah mampu bangkitkan ghairah seksual seorang manusia pada manusia lain. Buktinya berasaskan kajian ke atas reaksi otak 12 pasang lelaki wanita iaitu sejurus mereka selesai mencium bau sebatian sintetik mirip Pheromone. Bauan atau wangian tersebut terus bertindak balas terhadap hormon estrogen (pada wanita) dan hormon testoteron (lelaki). Jadi hubungan cinta, keghairahan seksual mau pun dalam memilih teman, juga didasari pada bau pheromone yang dihasilkan manusia.


Rahsia Dan Sejarah Pheromone

Sejak tahun 2005, Para pengkaji telah berjaya mengkelaskan Pheromone ke dalam 4 katogeri :

1. Penandaan Wilayah Teritorial (misalnya pemimpin atau sekawan singa akan melepaskan sejenis pheromone di hutan sekitar untuk menanda wilayah kekuasaannya),

2. Pengenalan Ibu dan Bayinya. (banyak kajian mendapati seorang ibu tetap akan mampu mengenali dan menjumpai baju yang dipakai bayinya di antara tibunan baju atau pakaian anak anak orang lain hanya dengan berasaskan penciuman).

3. Penyesuai waktu Menstruasi (kadang-kadang ini disebut sebagai “Non Syndrome” dimana sekelompok wanita yang hidup saling berdekatan dan bersama setiap hari, maka tubuh mereka cenderung akan menyesuaikan diri sedemikian rupa sehingga masa menstruasi atau kedatangan bulan mereka menjadi sama. Perkara ini pertama kali dikesan dikalangan biarawati yang tinggal di asrama sehingga ianya disebut dengan istilah “nun-syndrome”).

4. Pheromone Penarik Seksual Spesis Manusia (beberapa pemerhatian yang dilakukan para ahli secara “double blind test, membuktikan keberkesanan pheromone amat jelas untuk meningkatkan daya tarikan seksual)

Fenomena pheromone sebagai satu bentuk komunikasi haiwan hidup ini lama kelamaan mulai dicuba untuk diterapkan dalam kehidupan manusia sehari-hari. Ini terutamanya setelah berlaku penemuan bahawa pheromon juga dihasilkan oleh kelenjar di dalam tubuh manusia. Dan yang terpenting ialah ia boleh mempengaruhi hormon-hormon dalam tubuh (terutama otak) pada manusia lain.

Berdasarkan penemuan serta kajian para pakar kimia sekian lama, yang berterusan dari generasi ke generasi, akhirnya terhasil lah wangian atau “minyak pengasih Pheromone Scents Of Love, satu satunya pheromone halal buatan tempatan yang terhasil dari haiwan kuda arab (majoriti pewangi pheromone yang ada di pasaran dunia termasuk yang dijual di Malaysia adalah tidak halal serta diragui buatannya kerana diperbuat dari anggota haiwan haiwan yang diharamkan agama selain proses penyediaannya tidak menepati keperluan syarak).



Bagaimana "Minyak Pengasih" Atau Semburan Pheromone Ini Berfungsi?

Isyarat kimia Pheromone akan diterima oleh bahagian hidung penghidu, kemudian ia akan dikirim oleh saraf ke bahagian otak “limbic egion” iaitu lokasi penyelasaran hormone dan emosi seseorang manusia.


Pewangi atau semburan Pheromon akan memberi kesan:
  • Membangkitkan kegairahan / merangsang libido lebih cepat.
  • Memberikan kesan selesa dan damai pada tubuh.
  • Meningkatkan daya tarikan sensual.
  • Meningkatkan hubungan positif dengan pasangan.
  • Merangsang produktiviti hormon semulajadi dalam tubuh anda.


Manfaat dan Kebaikan Penggunaan Semburan Pewangi Pheromone:
  • Para Lelaki dan Wanita yang ingin nenarik pasangannya atau untuk berteman.
  • Untuk suami isteri yang ingin meningkatkan keharmonisan dan keintiman di atas katil.
  • Untuk para ahli perniagaan (businessman) meningkatkan rasa keyakinan diri bertemu pelanggan.
  • Untuk tenangkan fikiran ketika sedang stress atau dibawah tekanan mental.
  • Untuk para pengguna kenderaan yang sering berhadapan dengan cuaca panas, asap kenderaan dan pencemaran sehingga wangi tubuh tetap terjaga disamping merehatkan minda.
  • Untuk yang suka bersenam sehingga bau keringan lebih ternetralisir.
  • Untuk orang yang suka menggunakkan kenderaan umum sehingga orang di sekitar anda tidak resah dengan bau yang dikeluarkan tubuh anda.


Cara Penggunaan

Hanya semburkan  2 ~ 4 kali ke bahagian tubuh terutamanya leher, pergelangan tangan atau di belakang telinga sebelum berhubungan intim atau menemui pasangan atau pelanggan dalam apa urusan jua. 



Hah…guna cara betul dan niat mesti baik ok!


Awas!! Ramai dah tertipu dengan perfume ni!!

Tolong viralkan sebelum ramai lagi yang terkena.


"Baru ni saya belikan satu botol Scents of Love DrBio untuk suami, suami janji nak pakai di dalam rumah sahaja. Satu hari kami ke butik, ada seorang mamat ni dah puas saya mintak kurang harga baju tu tapi xdapat. Sejam lebih tau tawar menawar. Last2 suami masuk ke butik tu, mintak kurang lebih dari harga yang saya tawarkan. Sekali terus mamat tu bagi..Saya syak something wrong, rupanya suami saya pakai Scents of Love DrBio tuu kat luar.. Geram saya, tertipu rupanya, ingat kesan Scents of Love pada wanita sahaja.." (Puan Aida Atnam, 48)

No comments:

Post a Comment