* BLOG UBATKUATLELAKIMALAYSIA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA PENGUNJUNG DAN PARA PELANGGAN YANG TELAH MENYOKONG PERNIAGAAN KAMI SELAMA INI. SEMUGA ANDA SENTIASA SIHAT, BAHAGIA DAN BERTENAGA SELALU DISAMPING KELUARGA TERCINTA. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN KINI TELAH DITUTUP. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA.

 

Saturday, October 21, 2017

CARA MEMBELAI VAGINA, PUASKAN ISTERI DENGAN JARI & LIDAH

Video panduan/tips membuat wanita atau pasangan isteri cepat orgasme/klimaks sewaktu bersetubuh. Kajian membuktikan ramai wanita tidak mendapat kepuasan klimaks sepenuhnya ketika hubungan intim dengan pasangan kerana biologis tubuh mereka yang agak berbeza berbanding lelaki. Ini menjadi lebih parah kerana kelemahan fungsi seksual ramai lelaki hari ini selain faktor kejahilan memahami keperluan seksual seorang bernama wanita terutamanya tentang anggota seks mereka iaitu faraj/vagina.

Video ini memberi tunjukajar cara yang betul dan berkesan untuk membelai dan mengelus anggota sulit wanita/isteri agar mereka benar benar dapat menikmati sensasi nikmat hubungan intim dan mampu menikmati kepuasan orgasme/klimaks. Malah teknik di video ini juga dapat membantu pasangan wanita atau isteri anda mencapai multiple orgasme (nikmat berulangan). Panduan ini pastinya akan banyak membantu para lelaki yang mengalami masalah ejakulasi pramatang (cepat keluar mani) untuk puaskan pasangan masing masing di kamar tidur.

Selamat menonton dan semuga ia memberi manfaat kepada pengunjung blog ini.

1 comment: