* BLOG UBATKUATLELAKIMALAYSIA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA PENGUNJUNG DAN PARA PELANGGAN YANG TELAH MENYOKONG PERNIAGAAN KAMI SELAMA INI. SEMUGA ANDA SENTIASA SIHAT, BAHAGIA DAN BERTENAGA SELALU DISAMPING KELUARGA TERCINTA. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN KINI TELAH DITUTUP. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA.

 

Monday, December 11, 2017

KISAH TONGKAT AJIMAT MADURA (CERITA MASA LAMPAU)

Kaum wanita Madura di Indonesia, sejak berabad dulu lagi begitu prihatin tentang penjagaan alat kelamin/vagina mereka demi untuk kerukunan rumahtangga khususnya terkait dengan hubungan intim bersama suami. Mereka bijak menyediakan ramuan berasaskan herba yang amat berkesan untuk merapat atau mengetatkan faraj hatta selepas beberapa kali pun melahirkan anak. Salah satu ramuan inilah yang akhirnya menghasilkan produk keperluan wanita yang dinamakan Tongkat Ajimat Madura yang berfungsi tidak hanya untuk mengetat dan merapatkan faraj/rahim malah mempunyai banyak khasiat lain seperti mengatasi masalah kebecakan (lebihan lendiran), menghilangkan bauan tidak enak, meningkatkan sensitiviti dinding/otot rahim, meningkatkan kenikmatan sewaktu berhubungan dan memudahkan para wanita/isteri mencapai klimaks atau kepuasan. Dan pastinya pasangan mereka juga akan dapat merasai perbezaan sewaktu bersama. Ini lah antara satu sebab kenapa lelaki Malaysia tergila gilakan wanita Indonesia. Mereka yang pernah lalui pengalaman berpasangan wanita Madura akan dapat membezakan yang satu ini.Dalam posting ini saya ingin kongsikan cerita seorang sahabat sendiri yang mula mengenali Tongkat Ajimat Madura puluhan tahun dulu tanpa dirancang melalui isterinya sendiri. Semuga kisah teman saya ini boleh dijadikan panduan untuk para isteri dan wanita yang sudah berumahtangga. Ceritanya begini...

Satu hari sepupu isteri aku bertandang ke rumah kami. Mereka dari Selangor dan datang sekeluarga, sekadar berziarah setelah kami lama berpindah ke utara. Banyak perkara lah yang dibualkan namun yang pasti, tidak tentang soal kamar tidur (setidaknya sewaktu aku bersama mereka ketika itu). Malam itu mereka menginap di rumah kami.

Dan malam itu, seperti biasa aku dan isteri tidur sekamar. Entah kenapa malam itu  aku lihat isteri aku itu ceria sekali dan asyik senyum saja. Sambil berbual dan bersentuhan, akhirnya terjadi lah hubungan intim, suatu yang lazim buat pasangan yang sudah nikah. Tapi anihnya malam itu aku rasai kelainan amat sekali. Agak sukar untuk aku lakukan penetrasi, beberapa kali tergelincir, persis malam pertama kami dulu. Sejak isteri aku lahirkan anak pertama dulu, malam malam kami tak pernah seperti itu kecuali malam yang satu ini.

Aku ada bertanya isteri waktu bersama itu namun dia cuma senyum dan hanya mengajak untuk diteruskan. Kata orang " keras keras kerak nasi, direnjis air, akhirnya lembut lah ia". Pengalaman malam itu cukup seronok, mengasyikkan dan luar biasa, baik dipihak aku malah dia, isteri ku. Ini dapat aku rasai dari gerakan tubuh dan suaranya sewaktu hubungan intim kami. Benar benar kami malam itu macam pengantin baru, malam pertama. Aku tertanya tanya juga, kenapa ada perbezaan tiba tiba? Apa ianya ada kaitan dengan kunjungan sepupunya itu?

Besok hari sebelah petang, iaitu setelah tetamu kami itu berangkat pulang, isteri aku tiba tiba bertanya. " Abang dapat rasa perbezaan tak malam tadi?. Aku mengangguk saja. " Suka tak?", tanya dia lagi . Aku mengiakan saja sambil senyum dan mencium dia.

Dan kali ini giliran aku bertanya dia, " Sayang pakai apa apa ke?". Isteri aku tersenyum dan mengangguk, sambil tangannya memegang dan menunjukkan sesuatu yang berwarna hitam berbentuk pen, besar sedikit daripada pen berdakwat cair namun dua hujungnya berbentuk bundar. Itu lah Tongkat Ajimat Madura atau kata isteri ku, " Tongkat Sakti @ Tongkat Azimat". Rupanya "Tongkat Sakti" itu diperkenalkan oleh sepupunya yang datang itu.

Berdasarkan pengalaman bersama isteri sejak mengamalkan Tongkat Ajimat Madura itu, ia benar benar memberi kenikmatan kepada kedua belah pihak, baik lelaki mahu pun wanita. Lelaki akan dapat rasai kepadatan dan grip (gigitan) faraj pasangan yang lebih kuat dan mengasyikkan. Malah pasangan wanita akan merasai kepadatan yang luar biasa dalam rongga vaginanys seolah olah ia sedang menerima kemasukan penis yang lebih besar saiznya. Ini yang membuat perhubungan intim lebih indah buat kedua dua pasangan.

Tapi awas para wanita!. Gunakan Tongkat Ajimat Madura ini bila diperlukan saja terutama jika cik abang sering merungut faraj anda longgar dan tidak seperti dulu lagi, faraj terlalu becak (berair), berbau atau kurang "grip". Suami yang mengerti dan bijak tidak akan terlalu membebel kerana mereka akan faham seorang isteri yang telah melahirkan anak tidak mungkin dapat mengekalkan 100% vagina seperti sebelum melahirkan. Tapi lelaki tetap lelaki dan tidak semua lelaki atau suami itu mempunyai sifat dan perangai yang sama. Maka tindakan sentiasa menyimpan sekurang kurangnya satu Tongkat Ajimat Madura di dalam bilik tidur adalah suatu tindakan yang pintar buat para isteri sebagai penambat suami.

Dan untuk kaum wanita dan isteri, andai suami anda ada masalah ereksi atau zakar  tidak mampu capai tahap ketegangan (kekerasan) tang mencukupi, penetrasi zakar ke vagina mungkin tidak dapat dilakukan jika ianya terlalu ketat. Ini mungkin akan terjadi kepada suami yang telah lanjut usia. Andai berlaku situasi begini,  sarankan cik abang juga berusaha merawati miliknya itu demi untuk kebahagiaan bersama atau berikan dia secara diam diam. Amalkan Damiana Plus dari masa ke semasa. Rasanya yang sedap seperti gula gula mudah untuk diterima olehnya.

Dan lagi, sekiranya anda sedang sarat mengandung dan diambang melahirkan, elakkan penggunaan Tongkat Ajimat Madura untuk sementara waktu sehingga lah selepas melahirkan anak. Jika tidak, anda mungkin akan alami kesukaran sewaktu melahirkan.

* Di pasaran ketika ini terdapat Tongkat Ajimat Madura berbagai warna. Antaranya hitam, putih dan coklat. Fungsinya tetap sama. Apa yang penting, pastikan mendapatkan yang 100% Ori.

No comments:

Post a Comment