* DAMIANA PLUS TRIAL PACK KINI KEMBALI. * ANDA JUGA BOLEH HUBUNGI DI TALIAN 0146779856 SEBAGAI ALTERNATIF. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN. NIKMATI KEUNTUNGAN DAN PELBAGAI FAEDAH YANG LUMAYAN.HUBUNGI 0107692468 UNTUK INFO LANJUT. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA. * Salam Idul Fitri Serta Maaf Zahir Dan Batin Buat Semua Yang Telah Memberi Sokongan, Istimewa Untuk Muslimin Muslimat Yang Meraikan Hari Kemenangan Setelah Berpuasa Sepanjang Ramadhan Al Mubarak. Muga Kalian Sejahtera Sentiasa Dan Ceria Disisi Keluarga * Selamat Menyambut Dan Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan Al Mubarak untuk pengunjung blog khususnya kaum muslimin dan muslimat, istimewa buat anda pelanggan Damiana, Catuaba, Maca TAE dan Gambir Emas. Terima kasih atas sokongan anda selama ini. * Pembelian Pek Basic dan Pek Classic Damiana atau Catuaba melayakkan anda mendapat Cash Rebate RM30++ untuk sebarang pembelian ulangan selanjutnya, satu cara untuk anda mendapat penjimatan lebih terhadap dua produk hot ini. Whatsapp 0107692468 untuk sebarang pertanyaan

 

Monday, January 20, 2014

Cara Penggunaan / Pengambilan Maca Tongkat Ali Extra

Maca Tongkat Ali Extra edaran BioTech Global Snd Bhd adalah dalam bentuk serbuk seperti glokosa berperisa strawberi yang diisi di dalam sachet kecil. Pengguna cuma perlu membuka sachet dan menuangkan serbuk berkenaan di bawah lidah. Ianya akan hancur dan diserap oleh cairan lidah dalam tempoh masa beberapa minit sahaja.

Kekerapan memakannya adalah 1 sachet untuk setiap 2 hari. Untuk tujuan hubungan seksual, dinasihatkan mengambil produk ini 2 jam sebelum hubungan intim. Elakkan merokok atau meminum kopi atau alkohol selepas memakan produk untuk kesan yang optima.

Kemungkinan Tindak Balas Dan Reaksi
Anda kemungkinan akan merasa sedikit sakit kepala, kering kerongkong atau leher selepas mengambil produk ini. Ini adalah tindak balas pemulihan dan bersifat sementara dan akan hilang dalam beberapa hari sahaja. Lebihkan meminum air untuk kurangkan reaksi yang dinyatakan memandangkan herba yang terkandung dalam produk bersifat panas.

PERINGATAN PENTING
Wanita hamil atau mereka yang masih dalam proses penyusuan anak dan kanak kanak di bawah usia 12 tahun tidak digalakkan mengambil Maca Tongkat Ali Extra ini.No comments:

Post a Comment