* BLOG UBATKUATLELAKIMALAYSIA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA PENGUNJUNG DAN PARA PELANGGAN YANG TELAH MENYOKONG PERNIAGAAN KAMI SELAMA INI. SEMUGA ANDA SENTIASA SIHAT, BAHAGIA DAN BERTENAGA SELALU DISAMPING KELUARGA TERCINTA. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN KINI TELAH DITUTUP. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA.

 

Wednesday, November 15, 2017

DURIAN BAIK UNTUK KESIHATAN SEKS LELAKI, BERSIFAT AFRODIASAK ?

Benar kah buah durian boleh membantu kesihatan seksual lelaki dan mempunyai ciri afrodiasak sebagai supplement Ubat Kuat Tenaga Batin kaum adam?

Menteri Pertanian dan Asas Tani Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek mahu lebih banyak penyelidikan dijalankan berhubung unsur-unsur afrodisiak yang terdapat dalam buah durian.
“Durian seperti makanan lain, dia boleh dimakan, baik dimakan tapi dalam bentuk keserdehanaan.
Ada kawan saya beritahu memang benar ada juga kajian mengatakan durian ini ada unsur-unsur afrodisiak, baik untuk lelaki, ya, dia kata.
Dan kita akan meminta supaya badan-badan yang berkaitan membuat kajian yang lebih tentang soal ini,” katanya di Dewan Rakyat, semasa masa soalan menteri, hari ini.
Selain sifat afrodisiaknya, Shabery berkata, terdapat pelbagai kajian yang menunjukkan bahawa durian mengandungi antioksidan yang melambatkan proses penuaan.

* Sumber M'kini

No comments:

Post a Comment