* DAMIANA PLUS TRIAL PACK KINI KEMBALI. * ANDA JUGA BOLEH HUBUNGI DI TALIAN 0146779856 SEBAGAI ALTERNATIF. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN. NIKMATI KEUNTUNGAN DAN PELBAGAI FAEDAH YANG LUMAYAN.HUBUNGI 0107692468 UNTUK INFO LANJUT. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA. * Salam Idul Fitri Serta Maaf Zahir Dan Batin Buat Semua Yang Telah Memberi Sokongan, Istimewa Untuk Muslimin Muslimat Yang Meraikan Hari Kemenangan Setelah Berpuasa Sepanjang Ramadhan Al Mubarak. Muga Kalian Sejahtera Sentiasa Dan Ceria Disisi Keluarga * Selamat Menyambut Dan Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan Al Mubarak untuk pengunjung blog khususnya kaum muslimin dan muslimat, istimewa buat anda pelanggan Damiana, Catuaba, Maca TAE dan Gambir Emas. Terima kasih atas sokongan anda selama ini. * Pembelian Pek Basic dan Pek Classic Damiana atau Catuaba melayakkan anda mendapat Cash Rebate RM30++ untuk sebarang pembelian ulangan selanjutnya, satu cara untuk anda mendapat penjimatan lebih terhadap dua produk hot ini. Whatsapp 0107692468 untuk sebarang pertanyaan

 

Wednesday, November 15, 2017

DURIAN BAIK UNTUK KESIHATAN SEKS LELAKI, BERSIFAT AFRODIASAK ?

Benar kah buah durian boleh membantu kesihatan seksual lelaki dan mempunyai ciri afrodiasak sebagai supplement Ubat Kuat Tenaga Batin kaum adam?

Menteri Pertanian dan Asas Tani Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek mahu lebih banyak penyelidikan dijalankan berhubung unsur-unsur afrodisiak yang terdapat dalam buah durian.
“Durian seperti makanan lain, dia boleh dimakan, baik dimakan tapi dalam bentuk keserdehanaan.
Ada kawan saya beritahu memang benar ada juga kajian mengatakan durian ini ada unsur-unsur afrodisiak, baik untuk lelaki, ya, dia kata.
Dan kita akan meminta supaya badan-badan yang berkaitan membuat kajian yang lebih tentang soal ini,” katanya di Dewan Rakyat, semasa masa soalan menteri, hari ini.
Selain sifat afrodisiaknya, Shabery berkata, terdapat pelbagai kajian yang menunjukkan bahawa durian mengandungi antioksidan yang melambatkan proses penuaan.

* Sumber M'kini

No comments:

Post a Comment