* BLOG UBATKUATLELAKIMALAYSIA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA PENGUNJUNG DAN PARA PELANGGAN YANG TELAH MENYOKONG PERNIAGAAN KAMI SELAMA INI. SEMUGA ANDA SENTIASA SIHAT, BAHAGIA DAN BERTENAGA SELALU DISAMPING KELUARGA TERCINTA. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN KINI TELAH DITUTUP. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA.

 

Wednesday, June 14, 2017

UBAT KUAT KOREA HONG-SAM-DAN UNTUK LELAKI WANITA 40 AN

Supplement penambah dan perangsang tenaga Hongsamdan diperbuat 100% dari biji spera Ginseng Merah Korea, amat baik untuk melancarkan perjalanan darah, merangsang tenaga vital serta prestasi seksual lelaki wanita, memperkuatkan sistem imun tubuh, mengatasi keletihan, memperbaiki fungsi daya ingatan dan otak serta meredakan dan menstabilkan tekanan atau stress pada seseorang. Malah supplement Hongsamdan ini juga amat berkesan sebagai anti oksidan.

Hongsamdan atau “ubat” berasaskan herba Ginseng Merah Korea ini diedarkan oleh syarikat Atomy Korea dan dijangka akan dijual di pasaran Malaysia tidak lama lagi. Ia terhasil dari 97% serbuk Ginseng Merah “concentrated” yang berusia 4 tahun dan 3% serbuk Ginseng Merah Korea. Nisbah campuran ialah 70% akar Ginseng Merah Korea dan 30% bulu bulu akar Ginseng Merah.

Amat banyak jurnal berkaitan diabetes memuji mengenai formula Ginseng Korea yang benar-benar beri manfaat luar biasa kepada pengguna. Ini termasuklan Hong-Sam-Dan iaitu Panax Ginseng atau Ginseng Merah Korea.

Panax Ginseng adalah salah satu supplement kesihatan yang terbaik yang sangat disarankan oleh pakar-pakar perubatan kerana keupayaannya yang berbagai terutamanya dalam membantu meningkatkan sistem imun tubuh, meningkatkan peredaran darah, mencegah kelesuan dan seterusnya meningkatkan prestasi fizikal tubuh para penggunanya khususnya tenaga vital. Penurunan kapasiti memori atau daya ingatan berlaku seiring dengan peningkatan usia disebabkan oleh proses penuaan. Tetapi untuk memastikan fungsi memori ini mampu dipertahankan dan tidak cepat merosot keupayaannya, pengambilan Hong-Sam-Dan ini amatlah membantu dan sangat berkesan untuk meningkatkan kapasiti memori atau daya ingatan seseorang.

Bagi manusia samada lelaki mahu pun wanita yang berusia empat puluhan dan keatas, terdapat beberapa jenis masalah atau halangan tertentu lain yang dihadapi sewaktu melakukan hubungan seksual. Akan terdapat kecenderungan atau kurangnya keinginan terhadap aktiviti seksual. Ia boleh disebabkan oleh tahap testosteron yang makin rendah di dalam badan malah boleh berpunca dari pelbagai penyakit atau sebab lain. Kandungan sperma mungkin berkurangan pada tahap usia sebegini. Semua masalah yang muncul ditahap umur menjelang tua akan menjadi penghalang kepada aktiviti seksual aktif dan menghambat kegembiraan dan keseronokan yang dinikmati selama ini. Mengambil atau mengamal Hong-Sam-Dan atau Ginseng Merah Korea ini akan dapat membantu mengatasi dan memperbaiki kualiti hidup berumah tangga yang lebih baik sekali pun pertambahan usia tua tidak dapat dielak, namun proses kemerosotan biologi tubuh termasuk fungsi seksual dapat diperlahankan.

Hong-Sam-Dan di luar negara Korea, misalnya di pasaran USA didatangkan dalam pakej 2 unit selinder (tabung) dimana setiap selinder berkenaan mengandungi 30 sachet bijian halus ginseng merah Korea asli. Hanya amalkan 1 sachet setiap hari atau ambil bila diperlukan. Boleh diambil secara terus dan minum air selepas mengambilnya atau campurkan dengan air suam dan diminum. Rasanya agak pahit (bitter) namun itulah asshifa/penawar sebenarnya.

Harga setiap pakej lebih kurang RM300 (60 sachet) atau purata RM5 per sachet. Produk buatan Korea ini amat bermutu tinggi malah ianya dipaten untuk kekalkan keunikan teknologi penghasilannya dari ditiru pihak lain. Para lelaki dan wanita dewasa khususnya yang berusia empat puluhan dan ke atas wajar menyimpan produk ini di dalam rumah masing masing dan amalkan ia terutama untuk menikmati hidup berpasangan yang sentiasa ceria, hangat, bertenaga dan lebih bermotivasi walau pun fizikal kian memanjat usia emas. Penulis sendiri pernah mencuba dan merasai pengalaman pengambilan hong-sam-dan ini ketika kunjungan ke Korea penghujung tahun lepas dan penulis amat gemari aroma klasik herba hebat ini.

Video di bawah ini memberi penerangan lebih jelas lagi berkenaan khasiat pure red ginseng dari Korea khususnya keupayaan herba ini dalam merawati dan memperbaiki prestasi dan dorongan seksualiti seseorang baik lelaki mahu wanita. Namun perlu ingat bahawa khasiat panax ginseng Korea adalah pelbagai untuk tujuan kesihatan tubuh keseluruhannya.

2 comments:

  1. Buat pelawat blog yang bertanya untuk order HongSamDan, produk Korea ini sebenarnya belum masuk pasaran Malaysia secara rasmi, insyallah berkemungkinan tahun depan. Boleh order terus dari Korea sekarang ini tapi harganya lebih mahal kerana pos/pengangkutan. Harap maklum.

    ReplyDelete
  2. herba mcm ni lbh selamat dan menyakinkan

    ReplyDelete