* BLOG UBATKUATLELAKIMALAYSIA MENGUCAPKAN SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2019 BUAT SEMUA PENGUNJUNG DAN PARA PELANGGAN YANG TELAH MENYOKONG PERNIAGAAN KAMI SELAMA INI. SEMUGA ANDA SENTIASA SIHAT, BAHAGIA DAN BERTENAGA SELALU DISAMPING KELUARGA TERCINTA. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN KINI TELAH DITUTUP. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA.

 

Sunday, April 30, 2017

SENARAI UBAT PERANGSANG SEKSUAL BERASASKAN CATUABA

Catuaba yang berasal dari tumbuhan di negara Brazil juga terkenal sebagai herba ubat kuat bagi merawati berbagai masalah berkaitan zakar dan fungsi seksual lelaki. Banyak supplement perangsang seksual yang terdapat di pasaran khususnya di luar negara yang berasaskan herba Catuaba ini. Ada Catuaba yang berbentuk pil, serbuk malah ada juga dalam bentuk cecair (Catuaba Drops/Liquid) dimana cara pengambilannya masing masing berbeza.

Antara yang popular ialah Solaray Catuaba, Indigo Catuaba Powder, Swanson Catuaba Bark, Hawaii Pharm Catuaba, RainForest Catuaba dan Catuaba Brazillian Nourishing Essence (di pasaran Malaysia).

Berikut adalah sebahagian senarai supplement Catuaba yang boleh didapati di pasaran dunia:

BRAZILLIAN CATUABA DI MALAYSIA


Nak Order dan cuba Catuaba? Klik SINI !No comments:

Post a Comment