* DAMIANA PLUS TRIAL PACK KINI KEMBALI. * ANDA JUGA BOLEH HUBUNGI DI TALIAN 0146779856 SEBAGAI ALTERNATIF. * PELUANG NIAGA SEBAGAI AGEN/STOKIS COD UBAT KUAT DAMIANA PLUS/CATUABA DI KUALA LUMPUR, SELANGOR DAN NEGERI LAIN. NIKMATI KEUNTUNGAN DAN PELBAGAI FAEDAH YANG LUMAYAN.HUBUNGI 0107692468 UNTUK INFO LANJUT. * ALLAH TIDAK AKAN MENURUNKAN PENYAKIT MELAINKAN SETELAH MENJADIKAN PENAWARNYA. SETIAP PENYAKIT ITU ADA PENAWARNYA MELAINKAN AJAL ATAU MATI. MAKA ADALAH WAJIB BAGI SETIAP UMMAT ISLAM BERIKHTIAR DAN BERUSAHA MENGUBATI PENYAKIT MEREKA. * Salam Idul Fitri Serta Maaf Zahir Dan Batin Buat Semua Yang Telah Memberi Sokongan, Istimewa Untuk Muslimin Muslimat Yang Meraikan Hari Kemenangan Setelah Berpuasa Sepanjang Ramadhan Al Mubarak. Muga Kalian Sejahtera Sentiasa Dan Ceria Disisi Keluarga * Selamat Menyambut Dan Menjalani Ibadah Puasa Ramadhan Al Mubarak untuk pengunjung blog khususnya kaum muslimin dan muslimat, istimewa buat anda pelanggan Damiana, Catuaba, Maca TAE dan Gambir Emas. Terima kasih atas sokongan anda selama ini. * Pembelian Pek Basic dan Pek Classic Damiana atau Catuaba melayakkan anda mendapat Cash Rebate RM30++ untuk sebarang pembelian ulangan selanjutnya, satu cara untuk anda mendapat penjimatan lebih terhadap dua produk hot ini. Whatsapp 0107692468 untuk sebarang pertanyaan

 

Sunday, April 30, 2017

SENARAI UBAT PERANGSANG SEKSUAL BERASASKAN CATUABA

Catuaba yang berasal dari tumbuhan di negara Brazil juga terkenal sebagai herba ubat kuat bagi merawati berbagai masalah berkaitan zakar dan fungsi seksual lelaki. Banyak supplement perangsang seksual yang terdapat di pasaran khususnya di luar negara yang berasaskan herba Catuaba ini. Ada Catuaba yang berbentuk pil, serbuk malah ada juga dalam bentuk cecair (Catuaba Drops/Liquid) dimana cara pengambilannya masing masing berbeza.

Antara yang popular ialah Solaray Catuaba, Indigo Catuaba Powder, Swanson Catuaba Bark, Hawaii Pharm Catuaba, RainForest Catuaba dan Catuaba Brazillian Nourishing Essence (di pasaran Malaysia).

Berikut adalah sebahagian senarai supplement Catuaba yang boleh didapati di pasaran dunia:

BRAZILLIAN CATUABA DI MALAYSIA


Nak Order dan cuba Catuaba? Klik SINI !No comments:

Post a Comment